پست های داغ

last video Posts

زیتون برای چی خوبه؟ طبع زیتون چیه؟

زیتون برای چی خوبه؟ طبع زیتون چیه؟

زیتون یک میوه خوشمزه و سرشار از مواد مغذی است. این میوه کوچک غنی از چربی‌های سالم، آنتی‌اکسیدان‌ها، ویتامین‌ها و مواد معدنی است. زیتون هزاران سال است که میوه‌ای دوست داشتنی بوده و تاریخچه آن به تمدن‌های باستانی مانند یونانی‌ها، مصری‌ها و رومی‌ها باز می‌گردد.

بابونه برای چی خوبه؟

بابونه برای چی خوبه؟

بابونه برای قرن‌ها به عنوان یک داروی ضد التهاب و شفابخش استفاده می‌شده است. در طب سنتی اقوام مختلف برای درمان اگزما، نقرس، تحریکات پوستی، بواسیر، ورم پستان و سایر بیماری‌ها استفاده داشته است. از بابونه برای درمان ترک خوردگی نوک سینه، آبله مرغان، عفونت گوش و چشم، اختلالات چشم از جمله مسدود شدن مجاری اشکی، ورم ملتحمه و التهاب بینی نیز استفاده شده است.

بالنگو چیست و برای چی خوبه؟

بالنگو چیست و برای چی خوبه؟

بالنگو گیاهی دارویی است که در طب سنتی و فولکلور ایران مکرر به خواص آن اشاره شده و در درمان انواع بیماری‌های عصبی، کبدی و کلیوی استفاده می‌شود. اجزای قابل استفاده از این گیاه دارویی دانه آن است.

درمان افتادگی پوست صورت با بهترین روش

درمان افتادگی پوست صورت با بهترین روش

هایفو یا همان HIFU که مخفف شده کلمه High-Intensity Focused Ultrasound در انگلیسی است روشی برای از بین بردن چروک صورت است. هایفو به معنی "امواج متمرکز شده فراصوت با شدت بالا" است که روشی جدید در درمان پوست و زیبایی صورت است.

طبع و خواص برنج

طبع و خواص برنج

طبع برنج سرد است یا گرم؟ خواص برنج چیست؟ برنج یکی از اجزای اصلی غذای ایرانیان است. این غله مهم یکی از مواد اصلی برای تامین غذای بشر است که در گروه غلات و حبوبات قرار دارد.

طبع و خواص کرفس

طبع و خواص کرفس

کرفس که از دوران باستان به عنوان سبزی کشت و در پخت و پز استفاده می‌شده. همچنین پودر دانه کرفس به عنوان ادویه کاربرد داشته و دارد. از معدود گیاهانی است که می‌توان آن را هم‌زمان با میوه‌ها و گیاهان دیگر مصرف کرد و باعث دشواری در گوارش نمی‌گردد.

طبع و خواص بادمجان

طبع و خواص بادمجان

بادمجان گیاهی است از تیرۀ بادمجانیان که بیش از ۳۰۰‘۱ جنس دارد و در آشپزی ایرانی دارای کاربرد فراوانی است. دانشمندان ایرانی قرون وسطی مانند رازی و بیرونی هشدار می‌دهند که بادمجان دارای مضرات متعددی است و باید قبل از خوردن، به قدر کافی رسیده و پخته شود تا مضراتش از بین برود.

انواع شربت سكنجبین

انواع شربت سكنجبین

انواع شربت سكنجبین از اشكال مهم دارويی در طب سنتی ايران هستند كه از سركه و عسل يا شكر به عنوان اجزای پايه و انواع اجزای افزودنی ديگر در تهيه آن استفاده می‌شود.

تشخیص روغن حیوانی اصل

تشخیص روغن حیوانی اصل

راه تشخیص روغن حیوانی اصل چیست یا چگونه روغن حیوانی اصل را تشخیص دهیم، باید این مطلب کامل درباره تشخیص روغن حیوانی اصل از تقلبی را حتما بخوانید.

ورزش پیلاتس چیست

ورزش پیلاتس چیست

پیلاتس روش تمرینی کاملی است و برای همه ورزش‌ها مکمل بسیار مفیدی است. ورزش پیلاتس مانند دستور زبان برای یک زبان است، مجموعه‌ای از قوانین و ساختارها که باعث شناخت و درک کاملی نسبت به جسم شده تا مفهوم بیشتری از حرکات و رفتارهای بدنی پیدا کنیم

طبع قهوه چیست

طبع قهوه چیست

احتمالاً علاقه به قهوه و دغدغه‌ی اینکه " طبع قهوه چیست " یا اینکه ” قهوه طبع گرم دارد یا سرد ؟” شما را به اینجا کشانده! به شما مژده می‌دهیم این جستار همان مطلبی است که قرار است بسیاری از سؤال‌های شما درباره قهوه را پاسخ دهد.

طبع اسفناج و خواص آن

طبع اسفناج و خواص آن

از منظر مکتب طب سنتی ایرانی طبع اسفناج در آخر اول سرد و تر است، طبع اسفناج در گرمی و سردی معتدل است لذا با تمام مزاج‌های گرم و سرد سازگاری دارد. اسفناج به سبب قوت پاک کنندگی که دارد ملین طبع است.

همه چیز درباره شنبلیله

همه چیز درباره شنبلیله

بنا بر مكتوبات به جا مانده از تمدنهای قدیم، شنبليله از قديميترين گياهان دارويی بوده كه در رم و مصر باستان جهت تسهیل زايمان و افزايش شير مادران به كار می‌رفته است. امروزه هم زنان مصری از اين گياه به عنوان چای برای بهبود دردهای قاعدگی و تسكين مشکلات معده استفاده می‌كنند.

طبع سیر و خواص و مضرات آن

طبع سیر و خواص و مضرات آن

خواص سیر از دیرباز مورد بررسی دانشمندان و قدمای طب سنتی بوده است. خوردن سیر با رعایت زمان و مزاج و مقدار، حافظ صحت مزاج انسان است. مصرف سیر برای بیماری‌هایی که در اثر بدی جریان خون پیش می‌آید معالج بسیار قوی است.

روغن کرمانشاهی

روغن کرمانشاهی

روغن کرمانشاهی یا همان روغن حیوانی در زبان انگلیسی Ghee نام دارد، این نوع روغن در زبان سانسکریت Ghṛta نام داشته است. در کشور ما مرغوبترین روغن حیوانی در کرمانشاه تولید می‌شود که به روغن کرمانشاهی معروف است، دلیل مرغوبیت روغن کرمانشاهی به دلیل شرایط خاص آب و هوا، مراتع سرسبز و علوفه خاص مراتع این منطقه است.

طرز تهیه خورشت قیمه نذری

طرز تهیه خورشت قیمه نذری

قیمه از بهترین خورش‌های اصیل و قدیمی ایرانی است که در دنیا هم با همین نام Gheimeh مشهور شده و بیشتر به‌ عنوان یک غذای نذری مرسوم شده است. همچنین در ایام محرم در اغلب تکیه‌ها و هیئت‌های مذهبی متداول‌ترین غذای نذری خورش قیمه است.

طرز تهیه کلم پلو شیرازی

طرز تهیه کلم پلو شیرازی

احتمالا تا به حال کلم پلو درست کرده‌اید، اما اگر یک بار به سبک شیرازی‌ها کلم‌پلو درست کنید، دور دستورالعمل‌های دیگر پخت کلم پلو را خط خواهید کشید. کلم پلو از غذا‌های سنتی ایرانی و ترکیبی است از کلم، برنج معطر ایرانی، کوفته ریزه و... اما مردمان شیراز این غذا را به شیوه متفاوتی طبخ می‌کنند.

 طرز تهیه آب دوغ خیار

طرز تهیه آب دوغ خیار

آب دوغ خیار غذایی است بدون گوشت و حبوبات، مخصوص روزهای سوزان تابستان که حرارت و عطش را به خوبی از بین می‌برد. غذای ساده، اما حکیمانه‌ای که فلسفه وجودی آن، مبارزه با گرمای تابستان است.

طبع و خواص سماق

طبع و خواص سماق

بسیاری ازما با شنیدن نامش یاد كباب می افتیم، حتی طعم كباب زمانی لذیذتر می‌شود كه با سماق همراه شود و اصلا بدون سماق، كباب معنی ندارد. سماق مقوی، پاک کننده و تمیزکننده معده و روده‌ها و مانع استفراغ و تهوع و اسهال‌های صفراوی است و از نظر طب سنتی طبع سماق سرد و خشک است.

طبع و خواص شربت‌های سنتی

طبع و خواص شربت‌های سنتی

انواع شربت های سنتی ایرانی جایگزین مناسبی برای انواع نوشابه‌های امروزی یا دیگر نوشیدنی‌های صنعتی هستند، این شربت‌ها علاه بر طعم خوب و گوارا سرشار از خاصیت و فواید بیشماری برای سلامتی هستند.