روغن ارده کنجد اردکان یزد
روغن ارده کنجد پس از تبدیل کردن کنجد به ارده و سپس روغنگیری از ارده به دست میآید. روغن ارده کنجد نسبت به روغن کنجد غذائیت یشتری دارد. این روغن محصول اردکان یزد میباشد و از روغن های خوراکی مخصوص سالاد، پخت و پز و سرخ کردن است که کاملاً خالص و بکر و طبیعی و بدون موارد نگهدارنده است. خواص روغن ارده کنجد اردکان عبارت است از اینکه ملين و مرطب و مسمن و رافع احتراقات حادث از اخلاط سوخته است.
فعلا این محصول موجود نیست!
تماس با نارمُشک
۰۲۱-۳۳۱۲۷۹۴۲
ارسال
به سراسر کشور
ارسال رایگان برای خریدهای
بیشتر از یک میلیون تومان
نماد اعتماد
مشاهده نماد نارمُشک
کنجد یکی از قدیمی ترین گیاهان زراعی روغنی جهان که از دوران باستان در ایران کشت میشده و زمانی از صادرات مهم کشور به شمار می رفت. روغن کنجد که در انگلیسی Sesame oil گویند و در زبان مردم حبشه جلجلان نام داشته است و شیرج که معرب شده شیرهی فارسی است و روغن کنجد نامند همچنین کنجد در عربی سمسم نام دارد، بهترين نوع کنجد سفيد تازه چرب باليدۀ آن است که قوت آن تا دو سال باقی مىماند و در اكثر شهرها نانوایان مقشر شدهی آن را بر روى نان مىپاشند و حلوائيان از آن حلوا مىسازند و روغن آن را دهن الحل مینامند.
روغن ارده کنجد
روغن کنجد روغنی است خوراکی که از دانههای کنجد بدست میآید. این روغن علاوه بر آنکه در جنوب هندوستان در آشپزی کاربرد دارد، در آشپزی چینی، کرهای، ژاپنی، خاورمیانه و جنوبشرقی آسیا بسیار محبوب است و به عنوان طعمدهنده بکار میرود و رایحه و مزهای منحصربهفرد دارد. یک نوع روغن کنجد که حالت مایع زرد کمرنگ و شفاف با بوی دلپذیر دارد به عنوان روغن سرخ کردنی استفاده میشود. نوع دیگر روغن کنجد، کهربایی رنگ است که از دانه های کنجد فشرده شده و تند ساخته میشود و به عنوان یک طعم دهنده در مراحل نهایی پخت و پز استفاده به کار میرود. روغن کنجد روشن دارای نقطه دود بالایی است و برای سرخ کردن مناسب است در حالی که روغن کنجد تیره که از بذر کنجد فشرده شده به دست میآید دارای نقطه دود پایین است و برای سرخ کردن توصیه نمیشود.
کدام روغن کنجد بهتر است
اخیراً با گسترش آگاهی عمومی در حوزه تغذیه، رویکرد اکثر افراد جامعه برای تهیه روغنهای ارگانیک بیش از پیش شده و خانوادهها علاقمند به مصرف مواد غذایی خالص و سالم شدهاند. بین روغنهای ارگانیک، روغن کنجد برای ذائقه ایرانیان محبوبیت بیشتری دارد به خصوص اینکه این روغن تحمل حرارت بیشتری از روغن زیتون دارد و برای انواع پخت پز و همچنین تهیه سالادها میتوان از آن استفاده کرد. در سالهای گذشته مصرف روغنهایی که مستقیماً از کنجد گرفته میشود افزایش یافته اما آیا میدانید تفاوت روغن کنجد با روغن ارده کنجد چیست و چرا باید به جای روغن کنجد از روغن ارده کنجد استفاده کرد؟
طرز تهیه روغن کنجد چگونه است
برای به دست آوردن روغن کنجد از روش پرس سرد استفاده میشود به این صورت که دانههای کنجد را برای مدتی در آب سرد میگذارند و سپس تحت فشار زیاد پرس میکنند. یعنی با یک فرآیند مکانیکی، روغن کنجد از دانههای کنجد استخراج میشود. حال آنکه طرز تهیه روغن ارده کنجد به این صورت است که دانههای کنجد را آسیاب کرده سپس بو میدهند یعنی تا دمای ۱۰۰ درجه حرارت میدهدن و بعد با اضافه کردن آب، روغن ارده کنجد را از آن خارج میکنند. در روش تهیه روغن ارده کنجد، قبل از اینکه روغن ارده جدا شود، دانهها حرارت دیده و بریان میشوند ولی در روش پرس سرد، فقط یک فرآیند مکانیکی انجام میشود.
روغن ارده کنجد از کجا تهیه کنیم
خواص روغن ارده کنجد اردکان عبارت است از اینکه آشامیدن آن با ادویه مناسبه پاک کننده و ملیّن و مرطّب و مسمّن و رفع کننده اخلاط سوخته است و برطرف کننده ضیق النّفس و سعال یابس و زخمهای ریه است. روغن ارده کنجد از نافعترین ادهان است. اگر این سوال که روغن ارده کنجد از کجا تهیه کنیم برای شما ایجاد شده به شما پیشنهاد میکنیم برای خرید روغن ارده کنجد اردکان اعلا و اصل با بهترین قیمت به فروشگاه اینترنتی نارمشک سر بزنید و بهترین انواع روغن گیاهی و روغن حیوانی را از دل بازار تهران سفارش دهید.
محصولات مشابه