بازار واژه‌ای فارسی است و ریشه آن در زبان پهلوی واچار است. لغت فرانسه بازار از پرتقالی گرفته شده و پرتقالیان نیز آن را از ایرانیان گرفته‌اند. مجموعه بازار در ایران از دوران ساسانیان در شهرهایی که رونق بازرگانی داشتند شکل گرفت. بازار به عنوان نهادی اقتصادی و اجتماعی استخوان‌بندی شهر و روستاهای بزرگ به شمار می‌رفته و می‌رود. هسته ابتدایی بیشتر بازارها در حوالی دروازه مهم شهر تشکیل شده و در امتداد مسیرهای اصلی گسترش و ادامه می‌یافت، شکل‌گیری بازار و نحوه توسعه و ساماندهی فضاها، به کارکرد و رشد اقتصادی آن بستگی داشته است. اغلب بازارهای ایران به صورت خطی شکل گرفته‌اند و با اهمیت‌ترین مسیر با حجره‌های اطرافش، راسته اصلی بازار قلمداد می‌شوند و در امتداد راسته اصلی، اصناف و مشاغل معتبر قرار می‌گرفتند. دکان یا حجره از کوچکترین ولی مهم‌ترین فضاهای ساختاری و معماری بازار است، به همین دلیل راسته بازار با حجره‌های پیرامونش هویت خاصی داشته‌اند.

اما در مورد نارمشک، این فروشگاه اینترنتی جوانه‌ای است با ریشه‌هایی کهن، نارمشک با بیش از شصت سال تجربه‌ از قدیمی ترین فروشگاه‌های مواد غذایی در قلب بازار تهران است. این حجره در دهه‌ی سی شمسی توسط کربلائی سید حسن موسوی، جنب مسجد سپهسالار تاسیس و شروع به فعالیت کرد. محله سرچشمه تهران که در مجاورت میدان بهارستان است ناظر و شاهد وقايع و حوادث خوب و بد بسیاری بوده است كه جای شرح و بحث آنها در اين مطلب نيست. كاخ بهارستان كه مهمترين و مشهورترين ساختمان ميدان بهارستان می‌باشد در ضلع شرقی ميدان قرار دارد و توسط ميرزا حسين خان سپهسالار صدراعظم ناصرالدين شاه بنا شده و بعدها به مجلس شورای ملی اختصاص يافت و امروزه مجلس شورای اسلامی ناميده می‌شود. ميرزا حسين خان سپهسالار در جنوب باغ و ساختمان مجلس شورای ملي، مسجد و مدرسه عالي سپهسالار را نيز بنا كرده كه امروزه به مسجد و مدرسه عالی  شهيد مطهری نام گذاری شده است.

حجره نارمُشک در دهه‌ی سی شمسی

هدف نارمشک این است که تا حد ممکن بر سبک زندگی و سلامت جامعه تاثیر گذاشته و بیشتر با ارائه کالا و محصولات ایرانی، سالم، سلامت‌محور و با کیفیت تجربه‌‌ی خرید اینترنتی با صرف هزینه کم‌تری نسبت به خرید از مناطق دیگر شهر و کشور را از دل بازار تهران برای شما عزیزان فراهم کند. فروشگاه فیزیکی نارمشک در چهارراه سرچشمه جنب مسجد حاج نائب واقع شده است.