عرق هل
عرق هل اشتها را تحریک کرده و عمل هضم غذا را بهبود میبخشد. نوشیدن عرق هل باعث تسکین درد کولیت، رفع سوءهاضمه، نفخ، حالت تهوع و بی حالی میشود. همچنین عرق هل برای رفع بوی بد دهان سودمند است. عرق هل دارای مزاج یا طبیعت گرم و خشک است و خاصیت گرمابخشی دارد، شادی بخش است و مقوی معده و بادشکن نیز میباشد و باعث از بین بردن رطوبتهای زاید معده و روده شده و آنها را تقویت میکند.
فعلا این محصول موجود نیست!
تماس با نارمُشک
۰۲۱-۳۳۱۲۷۹۴۲
ارسال
به سراسر کشور
ارسال رایگان برای خریدهای
بیشتر از یک میلیون تومان
نماد اعتماد
مشاهده نماد نارمُشک
هل گیاهی بسیار معطر از خانواده زنجبیل است. هل انواع مختلفی دارد اما هل سبز در ایران مصرف بیشری دارد. هل دانه درشت از دوران قدیم به عنوان گیاهی با عطر و طعمی بی نظیر برای خوشبو و خوش طعم نمودن غذاها، شیرینی ها، حلواها، پلوها، دسرها، مرباها کاربرد داشته است. خواص هل در کتب طب سنتی ایرانی عبارت است از مقوی معده، رفع دل به هم خوردگی و آشفتگی، نیرو دهنده، بادشکن، مقوی لثه برای رفع زخمهای دهان، محلل، خوشبو کننده عرق و بوی دهان، مفید برای سردرد صرع و اغماء، مقوی قلب، همچنین هل دارای قوت تریاقیت است.
فواید کلی هل
- مقوی معده
- رفع دل به هم خوردگی
- بادشکن
- مقوی لثه
- رفع زخمهای دهان
- خوشبو کننده عرق و بوی دهان
- مفید برای سردرد و صرع
- تسکین دهنده درد گوش
- مقوی قلب
- دارای قوت تریاقیه
- نشاط آور
- ضد افسردگی
خواص هل در طب سنتی
هل مفرح و شادی بخش و لطیف کننده غذا در معده است. خاصیت پاک کنندگی و تمیز کنندگی دارد و خوشبو كنندۀ عرق و رائحۀ دهان است. هل کوبیده و سائیده شده که در بینی بدمند، عطسه آور است و برای برخی از انواع سردرد و صرع و اغما و بیهوشی، همچنین برای تسکین درد گوش نفع فراوان دارد.
جویدن هل خوشبو كنندۀ دهان و پوست و دانۀ آن مقوى لثه است، جذب کننده رطوبتهای مغز و حلق و معده است و مقوى قلب و برای طپش قلبی که ناشی از سردی باشد و تقويت معده و گرم کردن و رفع غثيان و تهوع و قئ و درد معده سرد و ريحی و هضم غذا به تنهائی و يا ترکیب با ادويۀ مناسب تاثیرات شگفت انگیز دارد.
ترکیب کردن هل با آب مصطكى و آب انار برای قئ و غثيان و تقويت معده و جوشانده و نيم كوفتۀ آن خصوصا با پوست در آب و يا گلاب برای رفع غثيان و تهوع و هيضه و قئ منفعت دارد. همراه کردن هل با برگ پودنه و يا نعناع و اضافه کردن آب و يا با گلاب جوش داده و مقداری سكنجبين و میل کردن این ترکیب در سه روز جهت درد كبد که ناشی از سردی باشد و تفتيح گرفتگی آن بسیار مفید است. همچنین همراه کردن هل با تخم خيارين به نسبت مساوی و دو درم سکنجبین و میل کردن آن برای دفع سنگ کلیه و مثانه بسیار نافع است.
خواص عرق هل
عرق هل نیز تمامی خواص هل را داراست. عرق هل، عملکرد قلب را تقویت کرده و باعث بهبود گردش خون، کاهش کلسترول و در نتیجه باعث سلامت قلب میشود. همچنین استفاده مستمر و متعادل از عرق هل، باعث دفع بلغمهای زاید از بدن شده و منجر به رفع بوی بد بدن در هنگام تعریق میشود. محصولی که مشاهده میکنید تولید شرکت گلچین پریان کاشان با مارک تجاری دلخواه یکی از بهترین برندهای تولید کننده گلاب اصل و پاستوریزه است.
محصولات مشابه