ادویه چیست

تجارت ادویه سال‌ها قبل از میلاد مسیح با دارچین و فلفل سیاه در شرق آسیا و سراسر شبه قاره هند توسعه یافت. مصریان باستان از گیاهان خاصی برای مومیایی استفاده می‌کردند و تقاضای آنها برای ادویه و گیاهان عجیب و غریب به تجارت جهانی ادویه کمک می‌کرد. کلمه ادویه از واژه فرانسوی قدیم espice آمده است که به epice تبدیل شده و از ریشه لاتین spec آمد...

ادویه چیست

تجارت ادویه سال‌ها قبل از میلاد مسیح با دارچین و فلفل سیاه در شرق آسیا و سراسر شبه قاره هند توسعه یافت. مصریان باستان از گیاهان خاصی برای مومیایی استفاده می‌کردند و تقاضای آنها برای ادویه و گیاهان عجیب و غریب به تجارت جهانی ادویه کمک می‌کرد. کلمه ادویه از واژه فرانسوی قدیم espice آمده است که به epice تبدیل شده و از ریشه لاتین spec آمده است.

اولین یافته‌های مکتوب شده از به کارگیری ادویه جات مربوط به مصر، چین، هند و ایران باستان است. پاپیروسی که از مصر باستان برجامانده و مربوط به 1550 قبل از میلاد است، حدود هشتصد روش درمانی مختلف و اقدامات دارویی متعدد را توصیف می‌کند. برای مثال مورخان بر این باورند جوز هندی که از جزایر باندا در جنوب شرقی آسیا نشأت گرفته است، در قرن ششم قبل از میلاد به اروپا وارد شده است. یا در داستان پیدایش، یوسف توسط برادرانش به بازرگانان ادویه فروخته می‌شود و در کتاب مقدس آواز سلیمان، نویسنده محبوب خود را با انواع مختلفی از ادویه‌ها مقایسه می‌کند.

ادویه‌ها مواد گیاهی استفاده شده به منظور عطر و طعم دهی به مواد غذایی هستند و از برخی از آن‌ها برای مقاصد خوراکی یا دارویی استفاده می‌شود. ادویه در زبان عربی جمع مکسر دواء است و چاشنی معادل فارسی آن می‌باشد. یک ادویه می‌تواند دانه خشک شده، میوه، ریشه، پوست یا مواد مغذی گیاهی در مقادیر ناچیز به عنوان افزودنی مواد غذایی برای عطر و طعم و رنگ باشد یا به عنوان یک ماده نگهدارنده باشد که باکتری‌های مضر را می‌کشد یا از رشد آن‌ها ممانعت به عمل می‌آورد. ادویه ممکن است به منظور عطر و طعم دهی به غذا یا برای پنهان کردن طعم‌های دیگر استفاده شود.

انواع ادویه و خواص آنها

از آنجا که معمولا ادویه‌ها دارای طعم‌های قوی هستند و در مقادیر کمی استفاده می شوند، کالری بسیار کمی به غذا اضافه می‌کنند، حتی ادویه‌هایی که از به صورت دانه هستند مانند دانه چیا یا تخم شربتی، دارای مقدار قابل توجهی از چربی، پروتئین و کربوهیدرات هستند. با این حال وقتی ادویه ها به مقدار بیشتری استفاده می‌شوند، می‌توانند مقدار قابل توجهی مواد معدنی و سایر عناصر ریز مغذی، از جمله آهن، منیزیم، کلسیم و بسیاری دیگر از ویتامین‌ها را به بدن برسانند. برای مثال، یک قاشق چای خوری فلفل قرمز حاوی مقادیر قابل توجهی ویتامین A است. بیشتر ادویه‌ها به دلیل ترکیبات فنلی به ویژه فلاونوئیدها و مقادبر قابل توجه آنتی اکسیدان خواص بی نظیری بر تقویت سیستم ایمنی بدن و دفع سموم دارند.

خرید اینترنتی ادویه و چاشنی

در بازار کشور ادویه جات مختلفی وجود دارد، از دارچین و هل و سماق گرفته تا زردچوبه و لیموعمانی، زردچوبه اصل به دلیل بدلیل شرایط آب و هوایی خاصی که برای رشد نیاز دارد فقط از هند وارد می‌شود. دارچین و زنجبیل اصل هم فقط از چین و فلفل سیاه اصل هم از ویتنام وارد می‌شود، البته بعضا زنجبیل نیجریه‌ای از آفریقا نیز وارد می‌شود که از کیفیت پایین تری نسبت به زنجبیل چینی برخوردار است. هل سبز نیز از هند و گواتمالا وارد ایران می‌شود که بهترین نوع آن هل هندی با برند اکبر است. به شما پیشنهاد می‌کنیم برای خرید انواع ادویه و چاشنی اصل و اعلا از بازار تهران به نارمُشک سر بزنید و به راحتی از هرجای ایران سفارش ثبت کنید.

بیشتر

ادویه و چاشنی‌ها 

  • خرید محصول

    هل سبز دانه متوسط اکبر محصول کشور هند، هل‌های شرکت emperorakbar در پنج نوع بسته بندی متفاوت عرضه می‌شود، تفاوت این رنگ‎‌ها در اندازه دانه‌های هل است، بسته بندی سبز رنگ از نوع هل دانه متوسط است، هر دانه هل موجود در این بسته بندی تقریبا ۷ میلیمتر است.

    800,000 تومان ناموجود
    بیشتر
    ناموجود
  • خرید محصول

    از منظر طب سنتی انواع مختلف هل شامل هل سفید و هل سیاه و هل سبز دارای طبیعت گرم و خشک هستند، هل سبز از دیگر انواع هل عطر و طعم بیشتری دارد و مرغوب تر است. دانه‌های هل بویی قوی و طعمی مطبوع دارند. از مغز هل برای مصارف درمانی و معطر ساختن غذاها و پخت شیرینی استفاده می‌شود. هل سبز اعلا اتابک محصول کشور هندوستان با عطری بی نظیر و دانه‌های درشت در بسته‌بندی یک...

    550,000 تومان ناموجود
    بیشتر
    ناموجود