ادویه مواد گیاهی استفاده شده به منظور عطر و طعم دهی به مواد غذایی هستند و از برخی از آن‌ها برای مقاصد خوراکی یا دارویی نیز استفاده می‌شود. ادویه در زبان عربی جمع مکسر دواء است و چاشنی معادل فارسی آن می‌باشد. ادویه‌ها همچنین به عنوان ماده نگهدارنده استفاده شده‌اند و برای انسان در بسیاری از زمینه‌های دیگر مفید هستند. یک ادویه می‌تواند دانه خشک شده...

ادویه مواد گیاهی استفاده شده به منظور عطر و طعم دهی به مواد غذایی هستند و از برخی از آن‌ها برای مقاصد خوراکی یا دارویی نیز استفاده می‌شود. ادویه در زبان عربی جمع مکسر دواء است و چاشنی معادل فارسی آن می‌باشد. ادویه‌ها همچنین به عنوان ماده نگهدارنده استفاده شده‌اند و برای انسان در بسیاری از زمینه‌های دیگر مفید هستند. یک ادویه می‌تواند دانه خشک شده، میوه، ریشه، پوست یا مواد مغذی گیاهی در مقادیر ناچیز به عنوان افزودنی مواد غذایی برای عطر و طعم و رنگ باشد یا به عنوان یک ماده نگهدارنده باشد که باکتری‌های مضر را می‌کشد یا از رشد آن‌ها ممانعت به عمل می‌آورد. ادویه ممکن به منظور عطر و طعم دهی به غذا یا برای پنهان کردن طعم‌های دیگر استفاده شود. در آشپزخانه، ادویه جات از سبزیجات که برگ دار، قسمت‌های گیاه سبز مورد استفاده برای طعم دهی یا به عنوان چاشنی هستند، متمایز هستند.

بیشتر

ادویه و چاشنی‌ها 

  • خرید محصول

    هل ادویه‌ای بومی کشور هند محسوب می‌شود و از آن به عنوان ملکه ادویه جات نام می‌برند، دانه‌های هل از گران‌ترین ادویه های جهان پس از زعفران و وانیل نیز به شمار می‌روند. هل‌های شرکت emperorakbar در پنج نوع بسته بندی متفاوت عرضه می‌شود، تفاوت این رنگ‎‌ها در اندازه دانه‌های هل است، بسته بندی بنفش از نوع هل سبز اعلا و دانه درشت است که دارای عطر و بو و تازگی...

    65,000 تومان ناموجود
    بیشتر
    ناموجود
  • خرید محصول

    از منظر طب سنتی انواع مختلف هل شامل هل سفید و هل سیاه و هل سبز دارای طبیعت گرم و خشک هستند، هل سبز از دیگر انواع هل عطر و طعم بیشتری دارد و مرغوب تر است. دانه‌های هل بویی قوی و طعمی مطبوع دارند. از مغز هل برای مصارف درمانی و معطر ساختن غذاها و پخت شیرینی استفاده می‌شود. هل سبز اعلا اتابک محصول کشور هندوستان با عطری بی نظیر و دانه‌های درشت در بسته‌بندی یک...

    550,000 تومان ناموجود
    بیشتر
    ناموجود
  • خرید محصول

    هل سبز بیش‌تر در جنوب هند رشد می‌کند، پوسته‌های سبز چاقی دارد و در بین انواع هل دارای بهترین کیفیت و خاصیت است. هل از دوران کهن در پزشکی چینی، ایرانی و هندی به عنوان درمانی برای اختلالات گوارشی مورد استفاده بوده است. هل سبز دانه درشت اکبر محصول کشور هند در پنج نوع بسته بندی متفاوت عرضه می‌شود، تفاوت این رنگ‎‌ها در اندازه دانه‌های هل است، بسته بندی بنفش از...

    405,000 تومان ناموجود
    بیشتر
    ناموجود
  • هل سبز دانه متوسط اکبر محصول کشور هند، هل‌های شرکت emperorakbar در پنج نوع بسته بندی متفاوت عرضه می‌شود، تفاوت این رنگ‎‌ها در اندازه دانه‌های هل است، بسته بندی سبز رنگ از نوع هل دانه متوسط است، هر دانه هل موجود در این بسته بندی تقریبا ۷ میلیمتر است.

    تماس بگیرید
    بیشتر
  • هل میوه گیاهی از تیره زنجبیلیان است که انواع مختلفی شامل هل سیاه، هل سفید و هل سبز دارد و نوع سبز آن عطر و طعم بیشتری دارد. هل سبز خواص درمانی زیادی دارد و دارای طبیعت گرم و خشک است. از دانه‌های هل سبز برای مصارف درمانی و معطر ساختن غذاها و پخت شیرینی استفاده می‌شود. هل سبز اعلا زرین قلم با دانه‌های درشت و درجه یک عرضه شده و استفاده از آن می‌تواند بر...

    10,000 تومان موجود
    بیشتر
    موجود
  • زرشک پفکی قائنات از مرغوب ترین انواع زرشک است. زرشک پفکی تازه باید رنگ روشنی داشته باشد چراکه اصلی‌ترین روش شناخت زرشک اعلا همین رنگ سرخ روشن است. اضافه کردن زرشک به غذا علاوه بر خشمزه‌تر کردن آن، لذت غذا خوردن را دوچندان می‌کند. همچنین زرشک دارای خواص بی نظیری مانند رفع تشنگی، برطرف کننده حرارت اضافی قلب، کبد و معده و تقویت کننده آن‌ها است.

    تماس با ۰۲۱۳۳۱۲۷۹۴۲ موجود
    بیشتر
    موجود
  • لیمو عَمانی یا لیمو اَمانی، لیمو ترش شیسه یا تغن، میوهٔ خشک‌ شده‌ای است که به‌عنوان چاشنی در غذاهای خاورمیانه خصوصاً غذاهای اصیل و سنتی ایرانی استفاده می‌شود، همچنین لیمو عمانی در طبخ خورش‌های ایرانی چون قرمه سبزی و قیمه بسیار استفاده می‌شود و باعث خوش طعم شدن غذا می‌شود.

    68,000 تومان موجود
    بیشتر
    موجود
  • لیمو‌عمانی یکی از فوت و فن‌های خوشمزگی خورش ایرانی است. لیمو عمانی در بازار به صورت درسته، حلقه حلقه و یا به صورت پر لیمو عمانی به فروش می رسد. لیموعمانی به صورت خشک‌ شده در برخی دمنوش‌ها و برخی غذاها بسیار محبوب بوده و مورد استفاده قرار می‌گیرد. هم‌چنین پر لیمو عمانی نیز در تهیه انواع غذاها مخصوصا غذاهای اصیل ایرانی هم‌ چون قورمه سبزی و قیمه نقس بسیار...

    به زودی
    بیشتر