ادویه چیست
تجارت ادویه سالها قبل از میلاد مسیح با دارچین و فلفل سیاه در شرق آسیا و سراسر شبه قاره هند توسعه یافت. مصریان باستان از گیاهان خاصی برای مومیایی استفاده میکردند و تقاضای آنها برای ادویه و گیاهان عجیب و غریب به تجارت جهانی ادویه کمک میکرد. کلمه ادویه از واژه فرانسوی قدیم espice آمده است که به epice تبدیل شده و از ریشه لاتین spec آمد...
ادویه چیست
تجارت ادویه سالها قبل از میلاد مسیح با دارچین و فلفل سیاه در شرق آسیا و سراسر شبه قاره هند توسعه یافت. مصریان باستان از گیاهان خاصی برای مومیایی استفاده میکردند و تقاضای آنها برای ادویه و گیاهان عجیب و غریب به تجارت جهانی ادویه کمک میکرد. کلمه ادویه از واژه فرانسوی قدیم espice آمده است که به epice تبدیل شده و از ریشه لاتین spec آمده است.
اولین یافتههای مکتوب شده از به کارگیری ادویه جات مربوط به مصر، چین، هند و ایران باستان است. پاپیروسی که از مصر باستان برجامانده و مربوط به 1550 قبل از میلاد است، حدود هشتصد روش درمانی مختلف و اقدامات دارویی متعدد را توصیف میکند. برای مثال مورخان بر این باورند جوز هندی که از جزایر باندا در جنوب شرقی آسیا نشأت گرفته است، در قرن ششم قبل از میلاد به اروپا وارد شده است. یا در داستان پیدایش، یوسف توسط برادرانش به بازرگانان ادویه فروخته میشود و در کتاب مقدس آواز سلیمان، نویسنده محبوب خود را با انواع مختلفی از ادویهها مقایسه میکند.
ادویهها مواد گیاهی استفاده شده به منظور عطر و طعم دهی به مواد غذایی هستند و از برخی از آنها برای مقاصد خوراکی یا دارویی استفاده میشود. ادویه در زبان عربی جمع مکسر دواء است و چاشنی معادل فارسی آن میباشد. یک ادویه میتواند دانه خشک شده، میوه، ریشه، پوست یا مواد مغذی گیاهی در مقادیر ناچیز به عنوان افزودنی مواد غذایی برای عطر و طعم و رنگ باشد یا به عنوان یک ماده نگهدارنده باشد که باکتریهای مضر را میکشد یا از رشد آنها ممانعت به عمل میآورد. ادویه ممکن است به منظور عطر و طعم دهی به غذا یا برای پنهان کردن طعمهای دیگر استفاده شود.
انواع ادویه و خواص آنها
از آنجا که معمولا ادویهها دارای طعمهای قوی هستند و در مقادیر کمی استفاده می شوند، کالری بسیار کمی به غذا اضافه میکنند، حتی ادویههایی که از به صورت دانه هستند مانند دانه چیا یا تخم شربتی، دارای مقدار قابل توجهی از چربی، پروتئین و کربوهیدرات هستند. با این حال وقتی ادویه ها به مقدار بیشتری استفاده میشوند، میتوانند مقدار قابل توجهی مواد معدنی و سایر عناصر ریز مغذی، از جمله آهن، منیزیم، کلسیم و بسیاری دیگر از ویتامینها را به بدن برسانند. برای مثال، یک قاشق چای خوری فلفل قرمز حاوی مقادیر قابل توجهی ویتامین A است. بیشتر ادویهها به دلیل ترکیبات فنلی به ویژه فلاونوئیدها و مقادبر قابل توجه آنتی اکسیدان خواص بی نظیری بر تقویت سیستم ایمنی بدن و دفع سموم دارند.
خرید اینترنتی ادویه و چاشنی
در بازار کشور ادویه جات مختلفی وجود دارد، از دارچین و هل و سماق گرفته تا زردچوبه و لیموعمانی، زردچوبه اصل به دلیل بدلیل شرایط آب و هوایی خاصی که برای رشد نیاز دارد فقط از هند وارد میشود. دارچین و زنجبیل اصل هم فقط از چین و فلفل سیاه اصل هم از ویتنام وارد میشود، البته بعضا زنجبیل نیجریهای از آفریقا نیز وارد میشود که از کیفیت پایین تری نسبت به زنجبیل چینی برخوردار است. هل سبز نیز از هند و گواتمالا وارد ایران میشود که بهترین نوع آن هل هندی با برند اکبر است. به شما پیشنهاد میکنیم برای خرید انواع ادویه و چاشنی اصل و اعلا از بازار تهران به نارمُشک سر بزنید و به راحتی از هرجای ایران سفارش ثبت کنید.
ادویه و چاشنیها
هل اکبر بنفش ۱۰۰ گرمی
هل ادویهی بومی کشور هند است و از آن به عنوان ملکه ادویه جات نام میبرند، دانههای هل از گرانترین ادویه های جهان پس از زعفران و وانیل نیز به شمار میروند. هل اکبر بنفش محصول شرکت emperorakbar که در کلاس Purple Grade یا درجه بنفش بسته بندی شده حاوی هلهایی به قطر 8 میلی متر و بیشتر است. هل اکبر از نوع هل سبز اعلا و دانه درشت است که دارای رنگ سبز درخشان و...
بیشتر ناموجودهل اکبر بنفش ۱ کیلویی
هل اکبر در بسته بندیهای درجه بندی شده و با کیفیتی بی نظیر، بهترین Green Cardamoms جهان است. کلاس Purple Grade یا هل اکبر بنفش حاوی هلهایی به قطر 8 میلی متر و بیشتر است. بستهبندی هل اکبر بنفش اصل بسیار فنی و پیشرفته و به اصطلاح Aroma Lock است. این نوع بسته بندی باعث میشود عطر و طعم تازه هل برای مدت زمان طولانی حفظ شود. هل بنفش اکبر از نوع بهترین هل...
بیشتر موجودنعناع خشک
نعناع برای بهبود قولنج و دردهای روده و معده و هضم غذا بی مثال است. از نعناع خشک برای خوش طعم و عطر کردن ماست و دوغ و از سرخ شده آن در روغن که به نام نعنا داغ موسوم است برای معطر کردن برخی آشها استفاده میشود. نعناع را می توان به صورت تازه، خشک، اسانس، دم کرده، پودر و عرق مورد استفاده قرار داد. محصولی که مشاهده میکنید دارای کیفیتی عالی و تمیز و بدون...
21,000 تومان برای خرید عمده تماس بگیریدبیشتر برای خرید عمده تماس بگیریدزرشک پلویی اعلا
زرشک پفکی قائنات از مرغوب ترین انواع زرشک است. زرشک پفکی تازه باید رنگ روشنی داشته باشد چراکه اصلیترین روش شناخت زرشک اعلا همین رنگ سرخ روشن است. اضافه کردن زرشک به غذا علاوه بر خشمزهتر کردن آن، لذت غذا خوردن را دوچندان میکند. همچنین زرشک درجه یک دارای خواص بی نظیری مانند رفع تشنگی، برطرف کننده حرارت اضافی قلب، کبد و معده و تقویت کننده آنها است.
45,000 تومان برای خرید عمده تماس بگیریدبیشتر برای خرید عمده تماس بگیریدکنجد سفید
از منظر مکتب طب سنتی ایرانی طبع کنجد گرم و تر است. خاصیت بازکنندگی مجاری از خواص کنجد است، کنجد چاق کننده و نرم کننده خشونت حلق و صدا و مصلح اخلاط سوخته و مواد سوداوی و ملين رودهها و مقعد و تحلیل برنده ورمها است. این کنجد سفید از مرغوب ترین دانههای کنجد موجود در بازار است و شما با اطمینان از قیمت مناسب میتوانید این محصول را اینترنتی خرید کنید.
22,000 تومان برای خرید عمده تماس بگیریدبیشتر برای خرید عمده تماس بگیریدکشمش پلویی
در بین همه کشمش هایی که می شناسیم کشمش پلویی بیشترین استفاده را دارد، این نوع کشمش در بیشتر غذاهای ایرانی استفاده می شود و گاهی به نام کشمش پلویی سیاه نیز نامیده می شود. کشمش سستی و رخوت را از بدن دور میکند و موجب از بین رفتن آب اضافی بدن میشود، بدن را تقویت و دهان را خوشبو میکند.
27,500 تومان برای خرید عمده تماس بگیریدبیشتر برای خرید عمده تماس بگیریدلیمو عمانی
لیمو عَمانی یا لیمو اَمانی، لیمو ترش شیسه یا تغن، میوهٔ خشک شدهای است که بهعنوان چاشنی در غذاهای خاورمیانه خصوصاً غذاهای اصیل و سنتی ایرانی استفاده میشود، همچنین لیمو عمانی در طبخ خورشهای ایرانی چون قرمه سبزی و قیمه بسیار استفاده میشود و باعث خوش طعم شدن غذا میشود.
69,000 تومان موجودبیشتر موجودشوید خشک
شوید خشک کاربردهای فراوانی دارد برای مثال با ترکیب شوید و برنج میتوان غذاهایی مانند شوید پلو یا باقالیپلو درست کرد؛ علاوه بر این میتوانید شوید خشک و نعناع خشک را با ماست نیز ترکیب کنید. یکی از مهم ترین خواص شوید تقویت دستگاه گوارش و کمک به هضم غذا است. سکسکه ناشی از پری شکم، ضعف معده، کولیت، درد مفاصل سرد و برخی از بیماریهای تناسلی نیز با مصرف شوید...
17,000 تومان برای خرید عمده تماس بگیریدبیشتر برای خرید عمده تماس بگیریدزردچوبه
زردچوبه یکی از اصلیترین مواد اولیه در خوراکها و خورشهای ایرانی است که هر کدبانو یا آشپز حرفهای با این ادویهی خوشعطر، غذایی بینظیر طبخ میکند. از این ادویهی زردرنگ و خوش عطر میتوان برای پخت خورش قیمه، مرغ، قرمهسبزی و... بهره برد. عروقالصفر را به فارسی زردچوبه مینامند که جلا دهنده بینائی و باز کننده گرفتگی های کبد و برای رفع استسقاء و یرقان نفع...
19,500 تومان برای خرید عمده تماس بگیریدبیشتر برای خرید عمده تماس بگیریدپر لیمو عمانی
لیموعمانی یکی از فوت و فنهای خوشمزگی خورش ایرانی است. لیمو عمانی در بازار به صورت درسته، حلقه حلقه و یا به صورت پر لیمو عمانی به فروش می رسد. لیموعمانی به صورت خشک شده در برخی دمنوشها و برخی غذاها بسیار محبوب بوده و مورد استفاده قرار میگیرد. همچنین پر لیمو عمانی یا لیمو عمانی پرک شده نیز در تهیه انواع غذاها مخصوصا غذاهای اصیل ایرانی هم چون قورمه...
57,000 تومان برای خرید عمده تماس بگیریدبیشتر برای خرید عمده تماس بگیریدسماق
بسیاری از ما با شنیدن نام سماق به یاد كباب میافتیم اما این چاشنی و طعم دهنده سرشار از خاصیت است و در پیشگیری و درمان بسیاری از بیماریها نیز كاربرد دارد. مزاج یا طبع سماق سرد و خشک است و مقوی و پاک کننده و تمیزکننده معده و رودههاست. سماق ضد قارچ و رفع کننده عفونت است، برای همین غرغره با دمکرده یا نقوع سماق برطرف کننده و درمان کننده درد گلو است.
28,500 تومان برای خرید عمده تماس بگیریدبیشتر برای خرید عمده تماس بگیریدهل سبز زرین قلم
هل میوه گیاهی از تیره زنجبیلیان است که انواع مختلفی شامل هل سیاه، هل سفید و هل سبز دارد و نوع سبز آن عطر و طعم بیشتری دارد. هل سبز خواص درمانی زیادی دارد و دارای طبیعت گرم و خشک است. از دانههای هل سبز برای مصارف درمانی و معطر ساختن غذاها و پخت شیرینی استفاده میشود. هل سبز اعلا زرین قلم با دانههای درشت و درجه یک عرضه شده و استفاده از آن میتواند بر...
18,000 تومان موجودبیشتر موجودهل اکبر (۱ کیلوئی) درجه سبز
هل سبز دانه متوسط اکبر محصول کشور هند، هلهای شرکت emperorakbar در پنج نوع بسته بندی متفاوت عرضه میشود، تفاوت این رنگها در اندازه دانههای هل است، بسته بندی سبز رنگ از نوع هل دانه متوسط است، هر دانه هل موجود در این بسته بندی تقریبا ۷ میلیمتر است.
بیشتر ناموجودهل سبز اتابک
از منظر طب سنتی انواع مختلف هل شامل هل سفید و هل سیاه و هل سبز دارای طبیعت گرم و خشک هستند، هل سبز از دیگر انواع هل عطر و طعم بیشتری دارد و مرغوب تر است. دانههای هل بویی قوی و طعمی مطبوع دارند. از مغز هل برای مصارف درمانی و معطر ساختن غذاها و پخت شیرینی استفاده میشود. هل سبز اعلا اتابک محصول کشور هندوستان با عطری بی نظیر و دانههای درشت در بستهبندی یک...
بیشتر ناموجود