بالنگو
43,000 تومان
بالنگو یا بالنگوی شیرازی یا تخم بالنگو یا بالنگوی شهری دانههای تیره رنگ کشیده و بیضی شکل هستند. بالنگو یکی از گیاهان خانواده نعنا است و تخم بالنگو از جمله بذرهای دارای لعاب است، یعنی اگر تخم بالنگو را در آب بخیسانند مایع چسبناک بدون مزهی غالبی حاصل مىشود که خواص دارویی فراوانی دارد. بهطور کلی تخم بالنگو در درمان ناراحتیهای گوارشی بسیار مؤثر است و دوای مخصوص بیماریهای سوداوی است.
برای خرید عمده تماس بگیرید
1 امتیاز وفاداری با خرید این محصول دریافت میکنید
برای ارتباط با نارمُشک
اینجا ضربه بزنید
ارسال
به سراسر کشور
ارسال رایگان برای
خرید بالای ۳۰۰ هزارتومان
نماد اعتماد الکترونیکی دو ستاره
مشاهده نماد نارمُشک
بالنگو
بالنگو شهری با نام علمی Lallemantia iberica یکی از گیاهان خانواده نعنا است. خانواده نعنا در ایران ۴۶ جنس و ۴۱۰ گونه دارد. دانههای بالنگو دارای موسیلاژ و منبع خوبی از فیبر، روغن و پروتئین بوده و اثرات دارویی و تغذیهای فراوانی دارد. در درمانهای مکتب طب ایرانی از تخم این گیاه استفاده میشود، بنابراین وقتی سخن از بالنگو به میان میآید، منظور تخم آن است.
گیاه دارویی بالنگو گیاهى است كه به فارسى و در كتب طب سنتى «بالِنگوُ» نام برده مىشود. این گیاه كوتاه به ارتفاع حدود یك وجب و برگهاى آن متقابل، بوى آن شبیه برگ ریحان و بدون دندانه است. گلهاى بالنگو به رنگ آبى و به ندرت مایل به زرد و سفید است. میوه گیاه بالنگو گرد و پهن بوده، رنگ آن قهوهاى است و تخمهای بالنگو، از تخم ریحان بلندتر میباشند.
بالنگو نام یک سرده از تیره نعنائیان و گیاهی یکساله یا چندساله با ساقههای بیکرک یا کرکدار است. بالنگو گیاهی است که آن را از انواع ریاحین برشمردهاند، یعنی از خانوادهی ریحان است. بالنگو به صورت دیم و آبی در برخی مناطق آذربایجان به صورت پراکنده کشت میشود و در بین کشاورزان بیشتر با نام قرهزرک شناخته میشود. بالنگوی شهری و نیز بالنگوی شیرازی، هردو از انواع بالنگو میباشند که هر دو گونه در دامنههای البرز در شمال و غرب ایران همچنین در کرمان، بلوچستان، اصفهان و شیراز یافت میشوند.
خواص بالنگو
- مقوی قلب
- مقوی مغز
- تقویت کننده معده و روده
- کاهش تپش قلب
- احساس سبکی در قفسه سینه
- کاهش احساس وحشت
- افزایش تحمل فشارهای روحی
- نرمی گلو و رفع خشونت حلق
- تحلیل رطوبتهای زاید معده و روده
- درمان اسهالهای دموی
- درمان کولیت روده
- رفع زحیر
- تحلیل برنده سودا
- دوای مخصوص امراض سوداوی
نحوه مصرف بالنگو
بهترین نوشیدنی و شربت سرماخوردگی گیاهی برای در امان ماندن و جلوگیری از سرماخوردگی، شربت تخم بالنگو است. این شربت ضد سرماخوردگى است و بدن را در مقابل سرماخوردگى مقاوم مىسازد و جایگزین بسیار خوبى براى آنتى بیوتیکهایى است که متأسفانه براى علاج سرماخوردگى استفاده مىشود. شربت بالنگو مقوی معده، قلب و مغز است و اخلاط سوخته را از بدن خارج میکند، به همین دلیل قوه مُدبره بدن را تقویت کرده در نتیجه مقاومت بدن را در مقابل سرماخوردگی افزایش میدهد.
طرز تهيه شربت بالنگو
شربت تخم بالنگو با مخلوط کردن موارد زیر تهیه میشود، یک سوم لیوان را گلاب ممتاز بریزید و دو سوم آن را از آپ پرکنید. سپس یک قاشق مرباخوری شکر به آن اضافه کنید و در آخر یک قاشق چایخوری از تخم بالنگو به مواد قبلی اضافه کنید. آرام به هم بزنید و صبر کنید تا تخم بالنگو لعاب دار شده و حجیم شود. سپس میل کنید. بهتر است روزی یک لیوان از این شربت گیاهی اعجاب انگیز را نوش جان کنید.
- یک سوم لیوان گلاب
- دو سوم لیوان آب
- یک قاشق مرباخوری شکر
- یک قاشق چایخوری تخم بالنگو
خرید تخم بالنگو
برای خرید تخم بالنگو درجه یک دقت کنید که هر نوع تخم بالنگویی کیفیت اعلا را ندار، اغلب تخم بالنگوهای وارداتی کیفیت و خاصیت ندارند. برای خرید بالنگو اعلا، خرید عمده تخم بالنگو یا بالنگو اصل با بهترین قیمت از دل بازار تهران به فروشگاه اینترنتی نارمشک مراجعه کنید.
محصولات مشابه