زردچوبه
19,500 تومان
زردچوبه یکی از اصلیترین مواد اولیه در خوراکها و خورشهای ایرانی است که هر کدبانو یا آشپز حرفهای با این ادویهی خوشعطر، غذایی بینظیر طبخ میکند. از این ادویهی زردرنگ و خوش عطر میتوان برای پخت خورش قیمه، مرغ، قرمهسبزی و... بهره برد. عروقالصفر را به فارسی زردچوبه مینامند که جلا دهنده بینائی و باز کننده گرفتگی های کبد و برای رفع استسقاء و یرقان نفع دارد. طبیعت یا طبع زردچوبه گرم و خشک است.
برای خرید عمده تماس بگیرید
1 امتیاز وفاداری با خرید این محصول دریافت میکنید
برای ارتباط با نارمُشک
اینجا ضربه بزنید
ارسال
به سراسر کشور
ارسال رایگان برای
خرید بالای ۳۰۰ هزارتومان
نماد اعتماد الکترونیکی دو ستاره
مشاهده نماد نارمُشک
زردچوبه
زَردچوبه یا زَرچوبه یا زَردهچال با نام علمی Curcuma longa نوعی گیاه و ادویه ای است که از آن گیاه تهیه میشود. زردچوبه از رده زنجبیلوارها Liliopsida راسته زنجبیلها Zingiberales، تیره زنجبیلیان Zingiberaceae، گونه زردچوبهایها Curcuma است. پودر زردچوبه به رنگ زرد تیره است که یکی از پرکاربردترین ادویه بهشمار میرود. رویشگاه اصلی این گیاه هند است و قسمت اصلی ادویه معروف کاری را که در بسیاری از غذاهای هندی به کار میرود، تشکیل میدهد.
زردچوبه یکی از پر مصرف ترین ادویه ها در طبخ غذاست که از ترکیب آن با انواع فلفل و دیگر ادویه جات، پودر کاری نیز درست میکنند. این ادویه تقریبا پایه تمام ترکیبات ادویهای برای پخت و پز است که در پخت انواع غذای ایرانی نیز کاربرد بسیار دارد. زردچوبه به دلیل داشتن ترکیب شیمیایی کورکومینوئید در خود، به رنگ زرد است.
ریشه خشکشده و آسیاب شده زردچوبه به تنهایی یا مخلوط با دیگر ادویهها در ایران، پاکستان و هند مصرف زیادی دارد. از برگهای آن در بعضی مناطق آسیا برای دُلمه نیز استفاده میکنند. هرچند زردچوبه به عنوان طعمدهنده از مواد اصلی ادویهها است، اما از آن به عنوان رنگ غذایی نیز در پارهای از مناطق استفاده میکنند.
خرد کردن زردچوبه امری وقتگیر است که فرآیند آشپزی و پخت غذا را کُند میکند. اگر از این ادویه خوشرنگ بهصورت پودر شده استفاده کنید میتوانید با لذت، سرعت و راحتی بیشتری آشپزی کنید.
زردچوبه گیاهی است چندساله که در هند و کشورهای جنوب آسیا بهبار میآید و دمای حدود ۲۰–۳۰ درجه سانتیگراد و محیط مرطوب بارانی نیاز دارد. ساقههای زیرزمینی گوشتی گیاه یا ریزوم جمعآوری شده و پس از جوشاندن در آب و سپس خشککردن، آسیاب شده و پودر زرد مایل به نارنجی تهیه میشود. زردچوبه عمدهترین ادویه مورد مصرف در غذاهای آسیایی است. در جنوب و جنوب شرقی آسیا این گیاه بهصورت خودرو در جنگلها وجود دارد.
زردچوبه در طب سنتی
عروقالصفر را به فارسی زردچوبه مینامند؛ زردچوبه دو نوع است یکی کبیر و دیگری صغیر و صغیر آن مامیران است و کبیر آن بیخ نباتی است ساق آن به قدر دو زرع و از بیخ آن شعبهها روئیده و بر هر شعبه برگها شبیه به برگ موز تازه کوچکی رسته و از برگ زرنباد بزرگتر و گل آن زرد و در خوشه به قدر یک شبر و تخم آن سیاه رنگ بسیار ریزه و بیخ آن زرد و بعد برآوردن از زمین آن را بریده جوش داده خشک نموده به اطراف میبرند و تازۀ آن بدطعم و رائحه تا سه چهار ماه بعد نیکو میگردد.
خواص عمومی زردچوبه جلا دهنده بینائی و باز کننده گرفتگی های کبد و برای رفع استسقاء و یرقان نافع است استعمال آن در ترکیب با سایر داروهای مناسب در تسکین درد دندان و جرب و تقویت چشم و بی حالی آن به کار برده می شود. خشک کننده زخم ها و رافع درد و تورم شدید آن ها می شود. اورام و درد های آن ها را نیز رفع می نماید. برای قلب بسیار مضر و مصلح آن آب لیمو و ترنج است مقدار خوراکی آن حداکثر تا دو درم است. طبیعت یا طبع زردچوبه در سوم گرم و خشک و شیخالرئیس تا دوم گرم و خشک گفته است.
خاصیت زردچوبه چیست
زردچوبه به دلیل خصوصیات آنتیاکسیدانی قوی خود یکی از موثرترین مواد در جلوگیری از سرطانیشدن سلولهای بدن است. این گیاه همچنین موجب افزایش ترشح انسولین و کاهش قند خون در بیماران دیابتی میشود. کارآزماییهای بالینی زیادی در ارتباط با فواید مصرف روزمره زردچوبه انجام شدهاست. گفته شدهاست که زردچوبه میتواند شدت علایم بیماری آلزایمر را کاهش دهد. همچنین ماده مؤثر زردچوبه یعنی کورکومین اثرات ضد التهابی و ضد درد شبیه داروهای مسکن معمولی را دارا است. اثر ضد التهابی کورکومین با اثر ضد التهابی داروهای استروییدی و غیر استروئیدی با فنیل بوتازون قابل مقایسه است. این دارو با مهار سنتز پروستاگلاندینهای التهابی، اثر ضدالتهاب خود را آشکار میسازد. در مطالعه روی موش صحرایی، اثر مهارکننده کورکومین سدیم mg3 به ازای هر کیلوگرم وزن موجب مهار لیپواکسی ژنار و سیکلواکسیژناز میشود.
خرید زردچوبه
خرید زردچوبه اصل یکی از مواردی است که مردم در خرید این ادویه پر طرفدار لحاظ می کنند تا خریدی خوب داشته باشند. زردچوبه اصل رنگ و عطر و بویی بی نظیر دارد که طعمی عالی به غذاها می بخشد. زردچوبه یکی از ادویه هایی است که در آشپزی ایرانی نقش پررنگ و مهمی را ایفا میکند. زردچوبه اصل خواص زیادی نیز برای سلامتی بدن دارد. فروشگاه اینترنتی نارمشک همواره بهترین و مرغوب ترین ادویه ها را تقدیم شما نموده و خواهد کرد.
برای خرید اینترنتی زردچوبه، خرید زردچوبه درجه یک، زردچوبه با کیفیت اعلا، خرید زردچوبه پودر شده، اطلاع از قیمت هر کیلو زردچوبه پودر، قیمت زردچوبه در بازار به فروشگاه اینترنتی نارمشک مراجعه کنید و کمتر از ۳ دقیقه ثبت سفارش کنید و هرکجای کشور هستید تحویل بگیرید.
محصولات مشابه